Foto album

Beste lezer,

Mijn eerste roman draagt als titel : Albert en de doden. Het is het verhaal van een man die erachter komt niet over ledinggevende kwaliteiten te beschikken. In het ziekenhuis waar hij werkte ontdekt hij een geheimzinnige gang van zaken.

De tweede roman, De kunst van het slapen,  is het vervolg op de eerste. Een verhaal over de strijd om te overleven, een gevecht dat een bizar en avontuurlijk verloop kent.

De vloek van de zigeunerin is het verhaal van een vakantieganger, die de vrouw die hem vervloekte probeert op te sporen. Speciaal voor dierenliefhebbers.

De ezels van Menousos gaat over de belevenissen van een echtpaar en hun dochter en hun emigratie naar een Grieks eiland. Ook dit boek is interessant voor degenen die om dieren geven.

Merelande is het episch verhaal over de gemeente Almere en enkele van haar inwoners. De roman kent een apocalyptisch einde.  

Rode schouders is een novelle over een coassistent die in conflict komt met zijn hoogleraar snijdende specialismen. In het geheim is hij verliefd op een van de arts assistenten. Hij bezoekt haar afscheidsfeestje. Dit feestje kent verassende wendingen. Als E-book, nu voor slechts twee euro vijftig! Vanaf 11-6-2018 ook als fysiek boek te koop. 

Ondersteunende diensten Deze roman vertelt het verhaal van een jongeman die zich afvraagt hoe het met zijn leven verder moet. Na enkele baantjes besluit hij om de opleiding voor verpleegkundige te volgen. Of dat nou wel zo'n goed idee is... Hij maakt kennis met de liefde, maar zijn nog prille arbeidsverleden blijft hem achtervolgen.

Aan de oever van de Maas Een oude man woont in een flat aan de oever van de Maas en overdenkt zijn leven. Maar veel rust krijgt hij niet. De zorg voor zijn geesteszieke zoon neemt al zijn energie in beslag. En dan komen er ook nog eens onverwachte ontmoetingen bij. Zijn verleden laat hem niet met rust. Schokkende geheimen spelen op.  

Negen orchideeen Twaalf korte verhalen over isolement, oorlog, angst en ontluikende krankzinnigheid.